Fotosekcija

Fotosekcija je bila ustanovljena z namenom, da bi študentje dokumentirali dogajanje na Oddelku za biologijo  in razne dogodke ter projekte, ki jih organizira DŠB (tereni, delavnice, predavanja). Poleg tega organiziramo predavanja in delavnice, s katerimi poglabljamo naše fotografsko znanje ob poslušanju izkušenejših kolegov (post processing, razvijanje fotografij, delavnica maskiranja). V sodelovanju s terenskimi dnevi DŠB organiziramo foto izlete, nekaj pa jih bo izključno fotografskih.  Fotosekcija  je zadolžena za urejenost in aktualnost DŠBjeve Facebook strani in galerije slik na spletni strani, sodeluje pa tudi z Antirepresorjem.

Namenjena je vsem, ki se s fotografijo ukvarjate, bi radi nabrali več izkušenj, ali pa bi se želeli naučiti fotografirati, četudi doma nimate velikih profesionalnih fotoaparatov. Vabljeni  ste vsi, ki vas naravoslovna fotografija zanima in veseli!

Za več informacij se lahko obrnete na vodjo fotosekcije Aleksandera Kozino (aleksanderkozina@hotmail.com), ki ga lahko vedno pocukate za rokav. 🙂

Okviren urnik sestankov je vsak prvi torek v mesecu, vendar se točen termin določa naknadno – sledite obvestilom.