Jamarski teren

Bliža se konec koledarskega leta in s tem tudi zadnji letošnji DŠB-jev teren.

Naslednji teden, v nedeljo 14.12., se bomo podali v jame na Dolenjskem. Na terenu vas bo vodil Teo Delić. Start na teren bo izpred faksa ob 8. uri, prihod nazaj pa je v večernih urah. Mentor vam sporoča, da je po terenu obvezno pivo:)
Ker boste na terenu večino časa pod zemljo, je obvezna oprema:
1. nepremočljiva obutev s čim boljšim profilom, ki je ni škoda (npr. škornji, stari gojzarji..)
2. obleka, ki je ni škoda (npr. delovski kombinezon), vsekakor pa nekaj toplega in takega da se lahko raztrga/umaže, ker se bo.
3. rokavice (npr. take za posodo umivati)
4. čelade in lučke dobite na terenu (juhej!)
5. rezervna obleka za po terenu

Ne pozabite na malico. 😉

Prijave in vprašanja potekajo na mail: littlemissgreedy.21@gmail.com. Ko se prijavljate, napišite, ali imate na voljo avto. Napišite tudi smer in letnik študija ter kakšne izkušnje imate z jamami (temu primerna bo izbira lokacije). Število mest je omejeno, tako da se prijavite čimprej (če bi radi šli seveda). Prav tako prosimo, da se prijavi vsak sam. 

Dodatne informacije glede terena boste dobili prijavljeni, če pa koga skrbi zahtevnost terena pa je tako: teren je namenjen vsem, še posebej začetnikom. Tako da, tudi če še nikoli nisi bil/a v jami pa te to zanima, se kar prijavi, ker ta teren je namenjen ravno tebi.

Pa še zadnja stvar; ker teren organizira DŠB, je za člane DŠB (Društvo študentov biologije). Članarina stane 3 EUR in vam skupaj s tereni prinaša še druge ugodnosti, več o tem pa lahko izveste na uradnih urah (kjer tudi plačate članarino), ki so objavljene na vratih DŠB sobice na Biološkem središču. Tam vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja glede našega društva. 🙂